Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

marcovnicov adrian din arad Data : 04.03.2017

recomand tuturor celor care nu au fost inca sa strabata aceste trei vai minunate - valea hasmasului -valea botfeiului si valea urvisului de o frumusete aparte

Rezban din Andrei Data : 18.05.2015

IMi place Hasmas ca e misto orasu si ca avem vaci.

DANIELA PAHOME din MORENI DAMBOVITA Data : 10.09.2014

Domnule Primar, Am fost onorati de participarea Dvs. la Congresul AGIRo! Cu aleasa pretuire, Grupul de cadre didactice din judetul Dambovita!

Dorin din Arad Data : 30.11.2013

Desi nu am crescut in com. Hasmas sufleteste sint legat de Hasmas,am multe amintiri placute aici din tinerete si nu numai ,prieteni cu care imi face placere sa ma intilnesc , zona este superba iar oamenii sint mult mai buni ca in alte parti .Hasmasul a ramas in sufletul meu si intotdeauna ma reintorc cu drag aici.

malina faur din A Data : 10.02.2012

am copilarit in Hasmas si o sa revin intotdeauna cu drag.

admin din H Data : 09.02.2012

Pentru buna informare a cetatenilor comunei noastre, ne straduim sa va tinem la curent cu toate informatiile ce tin de comunitatea locala. Mesajele cu continut neadecvat si necivilizat nu vor fi postate. Va multumim pentru intelegere!!!

Felix Mot din Hasmas Data : 27.09.2011

Ma bucur foarte mult ca am copilarit in aceasta localitate!!!Si de fiecare data cond vin in vizita ma bucur foarte mult!! Salutari de la Nünberg,Germania

HăşmaşLover din ...... Data : 18.08.2010

Dea Domnul ca într-o aşa frumoasă zonă să trăiască numai oameni harnici, înţelepţi, fără invidie, cu dragoste de om, şi care să sfinţescă acest loc!